Vad händer hos JUNIQE? Vad händer hos JUNIQE?

Läs mer om åtgärderna vi har tagit till för vår communitys välmående och för att försäkra att produktion och leverans fortsätter som vanligt.

Läs mer om åtgärderna vi har tagit till för vår communitys välmående och för att försäkra att produktion och leverans fortsätter som vanligt.

Bilden ovan: 16 av 70 JUNIQE-anställda som deltar i sina dagliga möten hemifrån. De senaste veckor har framhävd hur viktig gemenskap är, hur viktigt det är att ta hand om varandra, att ha empati och att ta ansvar. Som team tar vi alla åtgärder för att skydda oss själva och våran community och gör vad vi kan för att hålla humöret uppe. Detta är vad som händer hos JUNIQE:

Vi jobbar hemifrån, men inte isär

Hela bolaget jobbar hemifrån för att vi själva och våra nära och kära ska känna sig säkra och förbli friska. Varje dag förs vi samman genom videosamtal, ett konstant flöde av memes och selfies, och dagliga brainstorms och utmaningar för att hålla igång kreativiteten och gemenskapet.

Våran konstnärs-community

Våra konstnärer är hjärtat i det vi gör. Vi ska fortsätta dela med oss av deras underbara designs och historier och tillse att varje köp du inhandlar stöttar de direkt.

Vår produktion och leverantörer

Vi står i regelbunden kontakt med våra produktions- och leveranspartners, och medan de också tar åtgärder för att skydda sitt team, fortsätter produktion och leverans som vanligt.

Sist men inte minst

Speciellt i svåra tider är självförverkligande och kreativitet två saker som borde delas med sig av: de förenar oss, inspirerar oss och ger oss glädje. Med det i tankarna ser vi fram emot att fortsätta dela våra fantastiska design, och posts från vår JUNIQE-community, med dig. Ta hand om dig själv JUNIQE-teamet