FYRA VÄGGAR GÖR INGET HEM...

...men vad som verkligen gör något till ett hem är din personliga stil, i form av väggkonst och inredning. Utforska vårt stora utbud av affischer, tryck och mer – med dem får du din bostad att verkligen kännas som hemma.

Vår raison d'être? Att ge dig tillgång till konst och konstnärer som du älskar. Och om du någonsin har några frågor står vårt prisbelönta kundserviceteam till din tjänst. Vill du veta mer? Fortsätt läsa för att ta reda på varför våra konstnärer betyder så mycket för oss, hur vi får ut mesta möjliga av vår communitys bidrag och vilka åtgärder vi vidtar för att minimera vår påverkan på miljön.

Konst med karaktär, en community som brinner för design och hittar inspiration i varje hörn – det här är JUNIQEs grundläggande filosofi. Så länge våra kunder är glada och nyfikna, är jag det också.
Lea Lange, grundare

MÄNNISKORNA BAKOM JUNIQE

 Från linjeteckningar och collage, till typografi och foton: vi har allt. Vår portfölj är lika mångfaldig som de konstnärer som skapar verken. Genom att släppa djupgående biografiska texter, intervjuer, och artiklar i tidskrifter och sociala medier om våra konstnärer, hoppas vi sätta ansikten på dem, och låta deras konst prata. Varför? Eftersom våra artister alla har sin egen berättelse att berätta, och för att de också drar nytta av att få kontakt med sin publik – med andra ord du!

Vad jag verkligen gillar med JUNIQE är att det leds av människor som har en verklig passion för konst och behandlar sina konstnärer med allra största respekt.
Maarten Léon

DELAD LYCKA ÄR DUBBEL LYCKA

Medan våra team tillbringar varje dag med att leta efter de bästa nya konstnärerna, trenderna och inspirationen att dela med dig, delar vår Instagram-community ständigt deras eleganta inredning och arty idéer. Ta en titt och bli inspirerad!

360° inspiration: av dig och av oss, för alla.

Utforska @juniqeartshop

Vi gör vårt bästa för att minimera vår påverkan på miljön. Om du har några frågor angående våra produktionsprocesser eller hållbarhetspolicy, kontakta oss på consciousness@juniqe.com.

JOBBA HOS OSS

Tycker du också att alla hem behöver lite konst? Lär dig mer om livet på JUNIQE och se alla lediga tjänster.

TA REDA PÅ MER